Kako presenetiti svojo punco za rojstni dan?

Kupovanje daril nekaterim prinaša užitke, drugim velike težave. Veliko je namreč odvisno od tega, koliko idej imamo in kako dobro v resnici poznamo osebo, ki jo želimo obdarovati. Moški menijo, da je kupovanje darila za žensko še toliko težje, še posebej če je ta zahtevnejše narave.

Če v tem hipu kupujete darilo za punco, s katero hodite že nekaj časa, je naloga lahko precej lažja, ker jo že dobro poznate. Po drugi strani pa lahko niti ne, saj ste ji kupili že vse, kar si je kdaj koli želela. A idej vam v resnici ne sme nikoli zmanjkati.

Verižica z dodatkom srčka

Ni treba, da je darilo za punco preveč drago. Bistveno je, da ji izdelek ustreza in ga bo koristno uporabila. Večina deklet obožuje nakit. In četudi ji podarite ne preveč dragoceno, a ljubko verižico, jo bo zagotovo zelo vesela. Če ji na poseben način želite za rojstni dan ali pa ob kateri koli drugi priložnosti dokazati svojo ljubezen, je verižica s srčkom lahko odlična izbira.

darilo za punco v obliki nakita
Bistveno je, da darilo ženski ustreza in ga bo koristno uporabila.

Na voljo so tudi seti, kjer so ljubkemu nakitu dodane še vrtnice. Tudi to je lahko enkratno darilo za punco. Ali pa takšna verižica, ki jo krasi ime obdarjenke. Možnosti je torej nešteto veliko in še več.

Darila za punce, ki se v življenju rade pošalijo

Če je vaše dekle precej navihane vrste in se ob tem še rada pošali, potem izberite darilo, ki bo nekoliko šaljivo obarvano. Na voljo so šaljive darilne škatle. V njih se skrivajo uporabni izdelki z zabavnimi napisi. Odlična izbira za darilo za punco je na primer darilna škatla z ročno narejenimi mili, na katerih so nadvse prisrčni ter smešni verzi.

Za igrive ženske se spodobi v darilno vrečko dodati še kakšno nekoliko bolj neprimerno čestitko. Ta bo poskrbela za še večjo popestritev, ko ji boste izročili darilo.

Darilo, ki popelje nazaj v otroštvo

Morda vam vaša spremljevalka nenehno pripoveduje o tem, kako je kot otrok nekje ob morju ali pa kje drugje najraje uživala nadvse okusno sladkorno peno. Tovrstne spomine nenehno obuja, zato je čas, da ji za rojstni dan ali pa valentinovo podarite poseben aparat za sladkorno peno.

Takšno darilo bo vaše dekle v hipu popeljalo nazaj v njene otroške čase. Aparat je za uporabo zelo preprost in tudi kakovosten.

Kupovanje daril nekaterim prinaša užitke, drugim velike težave. Poglejte si nekaj nasvetov.

Ženska darila v obliki nakita so še vedno najbolj priljubljena

Darilo v obliki nakita je za ženske še vedno najbolj priljubljena izbira, in to ne glede na to, kaj vse nam ponuja sodobni trg. Nakit je namreč izdelek, ki simbolizira marsikaj in je lahko pravzaprav večen. Je pa res, da nakit kot darilo predstavlja precej širok pojem.

Kaj torej podariti svoji partnerki za rojstni dan, valentinovo, za dan žena, dan mamic, za božič, novo leto ali pa kar tako? Je to zapestnica, ogrlica, prstan? So boljša izbira uhani? Ker svojo partnerico dobro poznate, najverjetneje veste, katerega kosa nakita bo daleč najbolj vesela.

Nožna zapestnica s personaliziranim imenom

Odlično presenečenje za vašo najdražjo, je lahko tudi nožna zapestnica s personaliziranim imenom. Ker boste takšen nakit torej naročali po meri oziroma po svojih željah, morate vsaj približno vedeti, koliko časa traja izdelava. V povprečju celotni proces izdelave tovrstne personalizirane verižice traja nekje od 20 do  30 dni.

Nožna zapestnica bo pakirana v lično zasnovani darilni škatlici, tako da vam ni treba skrbeti, v kakšni obliki jo boste izročili svoji ljubljenki.

Uhani z imenom

Tudi uhani so zelo priljubljena vrsta nakita, predvsem pri ženskah. Dame, ki obožujejo uhane, vedno znova in spet iščejo nove primerke. Tokrat pa svojo punco lahko presenetite kar sami. Uhanov, na katerih bi bilo zapisano njeno ime, zagotovo še nima.

velik izbor daril za punco
Darilo v obliki nakita je za ženske še vedno najbolj priljubljena izbira,

Pri izbiri uhanov pazite tudi na velikost oziroma obliko. Preverite, ali so bodoči obdarjenki bolj všeč manjši ali večji, minimalizirani ali obdani s številnimi dodatki.

Kaj pa če bodoča obdarjenka ne mara nakita?

Nič hudega. V tem primeru imate še nešteto drugih možnosti. Veliko predstavnic nežnejšega spola se navdušuje nad najrazličnejšimi izdelki, ki lahko odlično poskrbijo za nego kože.

V zadnjem času so zelo priljubljena izbira za darilo za ženske takšna in drugačna mila. V darilni paketek lahko namestite več različnih mil, ki bodo različno dišala. Poleg pa v darilno vrečko ne pozabite vključiti še kaj sladkega. Le redkokatera dama nerada poseže po sladkariji.