Izvirna darila za pare

Predstavljajte si, da sta vas na praznovanje svojega rojstnega dne ali pa kakšne druge obletnice povabila vaša najboljša prijatelja. Odločiti se morate, ali jima boste podarili ločeni darili ali skupnega. Kaj je bolje, boste morali seveda presoditi sami. Če sta prijatelja na primer par oziroma žena in mož in praznujeta okroglo obletnico svoje poroke, morda v poštev pridejo darila za pare. To pomeni, da jima boste podarili skupno darilo, ki bo koristilo obema.

Darila za pare pa v resnici ni tako preprosto izbrati. A če imate dovolj dobrih idej in v mislih dobrega ponudnika za tovrstno obdarovanje, potem pri izbiri ne bo večjih težav. Najpomembneje pa je, da bo darilo dovolj uporabno, zaželeno je še, da izgleda kar se da mikavno.

Obdarjencema dajte vedeti, da sta res nekaj posebnega in da natanko veste, s čim ju lahko razveselite.

Set dveh skodelic s krožniki JIN JANG

Obdarovanca od vas najverjetneje ne pričakujeta astronomsko dragega darila, zato se z vrednostjo ne splača obremenjevati. Pomembneje je, da ste izvirni, četudi z le izdelkom manjše vrednosti. Obdarjencema dajte vedeti, da sta res nekaj posebnega in da natanko veste, s čim ju lahko razveselite. Če z njima pogosto hodite na kavo in dobro veste, da sta ljubitelja toplih napitkov, so kavne skodelice prvovrstna izbira. Da pa bo darilo za izbrani par še mikavnejše, naj bodo izbrane skodelice za kavo, čaj in še kakšen topel napitek res nekaj posebnega.

Odlična izbira je 4-delni set JING JANG, ki vsebuje dve skodelici in dva krožnika iz porcelana. Darilo je že na prvi pogled izjemno lepo zasnovano. Na voljo je v črno-beli barvi. Lahko pa vsakemu posebej kupite skodelico z različnimi napisi. Na eni skodelici naj bo na primer napis Moja kava, na drugi pa Zbudi se.

Velika čokoladna kamasutra

Lahko pa ste pri izbiri darila za pare nekoliko bolj žgečkljivi. A v tem primeru morate par res dobro poznati in vedeti, da z njune strani zaradi vrste darila ne bo prav nobene zamere. Različni osebe darila pač različno jemljejo. Če boste obdarovali par, ki velja za izjemno odprtega in se zna tudi pošaliti na svoj in tuji račun, jima lahko podarite veliko čokoladno kamasutro.

Darilo v obliki velike čokoladne kamasutre vsebuje osem unikatnih, ročno izdelanih čokoladic z erotično vsebino.

Različni osebe darila pač različno jemljejo. Če boste obdarovali par, ki velja za izjemno odprtega in se zna tudi pošaliti na svoj in tuji račun, jima lahko podarite veliko čokoladno kamasutro.

Najbolj nenavadna darila za obletnice

Praznovanje obletnic je res nekaj posebnega. Lahko praznujemo obletnico svojega rojstnega dneva, poroke in še česa drugega. V tem času pa se seveda spodobi tudi primerno obdarovanje. Če praznujemo obletnico poroke, lahko obdarujemo svojega partnerja. Če pa na primer praznujemo obletnico svojega rojstnega dneva, darila najverjetneje pričakujemo od drugih. A najpomembneje je, da se pri praznovanju obletnic na nas spomnijo že samo z nekaj verzi, ki nam jih zapišejo v voščilo.

Kljub vsemu je darila vesel prav vsak med nami. Še toliko bolj pa, če so darila za obletnico uporabna in jih ne zavržemo le nekaj mesecev po praznovanju. Kaj pa če prejmemo nekoliko bolj nenavadno darilo? Najverjetneje smo pri prejetju takšnega še bolj presenečeni.

Skodelica, ki jo oblikujete sami

Že kar nekaj let so najbolj priljubljena tako imenovana personalizirana darila. To pomeni, da obdarovancu podarimo izdelek, ki je bil izdelan posebej zanj, torej po naročilu. Tudi darila za obletnice so lahko takšna oziroma nenavadna.

Precej nenavadno, a sila uporabno darilo je na primer skodelica, ki si jo oblikujete kar sami. Lično darilo vsebuje skodelico in eno ali pa dve pisali za pisanje ter risanje po keramiki. Obdarovanec na takšen način lahko ustvari povsem svojevrstno in unikatno darilo.

Ljubitelje kofeinskih napitkov boste ob obletnici verjetno razveselili s kakšno prav posebno zasnovano skodelico, poleg pa boste priložili njihovo najljubšo vrsto kave. A zakaj ne bi bili nekoliko bolj izvirni ter v darilno vrečko položili kakšno nenavadno, bolj zanimivo vrsto kave.

Vrhunska mešanica sedmih kavnih zrn Arabica

Ljubitelje kofeinskih napitkov boste ob obletnici verjetno razveselili s kakšno prav posebno zasnovano skodelico, poleg pa boste priložili njihovo najljubšo vrsto kave. A zakaj ne bi bili nekoliko bolj izvirni ter v darilno vrečko položili kakšno nenavadno, bolj zanimivo vrsto kave.

Odlična izbira je na primer kava Coronini. Gre za vrhunsko mešanico sedmih vrst kavnih zrnc Arabica iz Brazilije, Indije, Srednje Amerike in Afrike. V tovrstni kavi je moč okusiti kislost kakava in zaslediti okus mandljev, čokolade ter arašidov.

Vikend paket v hotelu

Nekoliko bolj običajna darila za obletnice pa so tista v obliki vikend paketov. Če želite, da se s svojim partnerjem ob obletnici poroke čim bolj razvajata, si privoščita vikend paket v kakšnem od priznanih hotelov. Izberite hotel z odličnim ambientom, nepozabno atmosfero in čudovitim pogledom na okolico. Privoščite si najlepšo možno dogodivščino, obenem pa miren oddih.