Podarite najlepša darila zanj in zanjo

Ko naš otrok doseže svoj 18. rojstni dan, je to velik dogodek. To je tudi poseben dan, ki nosi simbolični pomen pričetka življenja odraslega posameznika. Obenem pa je to novo poglavje v začetku človeka, ki mu omogoča, da prične živeti življenje po svojih pravilih. Zato je todi tako pomembno, da kot starš, izrazimo svojo ljubezen s posebnim darilom za 18. rojstni dan. Ker so naši otroci sedaj odrasli, je tako primerno, če kupimo darilo za žensko ali moškega.

Rojstni dnevi so poseben praznik

Dejstvo je, da so rojstni dnevi poseben praznik v življenju vsakega posameznika. Vsako leto postajamo starejši, imamo več izkušenj in drugače gledamo na svet. Za naše otroke pa velja enako pravilo, saj z vsakim letom prevzemajo več odgovornosti, se učijo novih veščin in postajajo vedno bolj odrasli.

Proces odraščanja iz najstnika je za fante enako pomembno, kot za punce. Ker imata oba spola drugačne motivacije in želje, moramo izbrati primerno darilo za 18. rojstni dan. Darila za žensko so tako drugačne, kot za moške. Res pa je, da kot starši lahko darujemo popolnoma univerzalno darilo, ki bo všeč puncam in fantom.

Elektroniko obožujejo vsi najstniki

Dandanes imamo vedno več tehnologije okoli sebe, ki nam olajša življenje in nas zabava. Vsi najstniki pa so zelo vešči v uporabni najnovejših pogruntavščin v svetu elektronike. To je tudi razlog, da lahko našemu fantu ali punci kupimo prenosnik, pametni telefon, MP3 predvajalnik ali televizor. Izbire imamo dejansko neomejeno. Dobro pa je, če kupimo nekaj, kar bo dodalo funkcionalen element našemu otroku.

Če naš otrok rad gleda filme, potem je nakup velikega pametnega televizorja lahko odlična odločitev. Enako velja, če se rad ukvarja s športom, saj mu bo MP3 predvajalnik lahko koristil, da se bolj skoncentrira med tekom. Če pa se naš fant ali punca odpravlja na faks, pa je prenosnik vedno dobrodošel.

Darila za ženske so lahko unikatna

Darila za ženske so lahko tudi razne verižice, prstani in drug nakit. Zelo verjetno je, da ima naša punca obstoječo zbirko nakita, ki ga nekje hrani. Če ji zbirko obogatimo s posebnim kosom nakita, ki ga lahko nosi skozi leto, je to odlična ideja. Poleg tega pa bo služil kupljen nakit kot spomin na darilo za 18. rojstni dan še dolgo časa.

Fantom pa lahko podarimo kaj bolj moškega. Tako je kvalitetna ročna ura izredno priročna in obenem izkazuje, kako zelo imamo radi našega fanta. Enako pa velja, da bo ura spominjala našega sedaj moškega na poseben dan v njegovem življenju.

Pokažimo spoštovanje do hobijev naših otrok

Včasih nam lahko življenje pokaže najboljšo idejo za darila za 18. rojstni dan. Veliko najstnikov ima dandanes svoje unikatne hobije, kot je tek, poslušanje glasbe, risanje ipd. To je tudi priložnost, da za darilo izberemo nekaj, kar bo dodalo vrednost našemu otroku, ko se bo ukvarjal s hobijem. Tako so lahko brezžične slušalke, komplet risalnih svinčnikov, knjiga s poučnim materialom ipd. odlično darilo za 18. rojstni dan.

Majica ali šalica z napisom

Res je, da ni skoraj nikoli potrebno, da se preveč zapletamo v nakup najboljšega darila. Včasih je najbolje, da ohranimo stvari preproste in izberemo majico ali šalico z unikatnim napisom. Majice so univerzalno oblačilo, ki jih bo vsak sprejel z veseljem. Šalice pa so izredno praktične in lahko nosijo unikatno besedilo. Če smo bolj kreativne narave, lahko na majice namestimo smešen slogan, letnico rojstva ali drugo grafiko. 

Na spletni strani www.goriladarila.si imajo ogromno ponudbo raznovrstnih daril za vse posebne priložnosti. Poleg tega pa lahko v ponudbi zasledimo tudi igrače in knjige za odrasle in otroke.

Ličila kot darilo

Raznovrstna ličila so lahko primerna darila za ženske. Sedaj, ko bo naša punca kmalu stara 18. let, se bo udeleževala veliko več socialnih dogodkov. Poleg tega začenja bolj samostojno življenje, kjer se bo želela pokazati v najboljši luči. Set kvalitetnih ličilnih jopičev in drugih ličil, bo omogočil naši sedaj odrasli ženski, da samozavestno vkoraka v samostojno življenje.

Album z otroškimi spomini

Neglede na starost, hobije in spol našega otroka, je album z otroškimi spomini lahko idealno darilo. Slike tako prikličejo v spomin ljubeče in pozitivne dogodke iz otroštva naše punce ali fanta. Tako darilo lahko tudi ostane v družini več generacij in ustvarja močnejšo povezavo z družino.

Na samo knjigo lahko natisnemo poseben logotip in ji dodamo trdne platnice. Enako lahko dodamo tudi ime naše ga otroka, kar bo dodano poosebilo darilo in mu dodalo vrednost.