Darilo za brata – majice s smešnimi napisi

Pod besedno zvezo smešne majice si vsakdo predstavlja nekaj drugega. Zame so bile najbolj smešne majice tiste, ki smo jih nosili na valeti pred davnimi, davnimi leti, ko smo zaključevali osnovno šolo. Opremili smo jih namreč s prav posebnim napisom in motivom, ki ni bil smešen nikomur drugemu kot samo nam.

Šlo je za neko našo interno foro, ob kateri se še danes nasmejim, pa čeprav je od takrat minilo več kot 20 let in čeprav te fore nikomur ne znam razložiti tako, da bi se mu zdela smešna. Ravno zadnjič sem se spomnila na naše smešne majice, ko sem razmišljala o tem, kaj podariti bratu za darilo. Čeprav ga zelo dobro poznam, je izvirno darilo zanj zelo težko izbrati. Vsakič bi mu namreč rada podarila kaj posebnega, zato si vedno razbijam glavo s tem, kaj kupiti. Letos so me rešile smešne majice s super napisi. Tako super, da sem mu kupila kar tri!

Tri smešne majice kot super darilo

Ko se je bližal bratov rojstni dan, spet nisem vedela, kaj naj mu kupim. Potem pa sem ravno pospravljala omara in našla naše smešne majice z valete ter se ob tem iskreno nasmejala. Ob tem se mi je porodila ideja, da je največ, kar lahko nekomu podariš za darilo, lep spomin ali dobra volja. Prav zato sem se odločila, da brat letos od mene dobi smešne majice s humornimi napisi.

Najprej sem mu želela kupiti le eno, a ko sem malo pobrskala po spletu, sem našla eno super spletno trgovino z imenom majice.si in se izgubila v njihovi enkratni ponudbi. Ponujajo res smešne majice s številnimi različnimi napisi in motivi, zato nikakor nisem mogla izbrati le ene. Tako sem na koncu kupila kar tri, saj se nikakor nisem mogla odločiti, katera mi je najbolj všeč. Seveda pa sem ob tem eno kupila še zase. In eno za svojega moža. Prav tako ponujajo tudi jakne z možnostjo tiska na njih.

Kako je bil brat zadovoljen z darilom?

Enkratne in posrečene smešne majice ali po domače majce niso navdušile le mene, ampak tudi mojega brata. Ker sem kupila kar tri, je bila dilema le, katero naj obleče prvo. Kar vse tri bi namreč rad oblekel takoj takrat, ko jih je prejel.

Nad njimi so bili navdušeni tudi ostali povabljenci na rojstnodnevno zabavo in prav vsi so me spraševali, kje sem jih kupila. Predvsem pa so se ob tem prav vsi smejali, brat in jaz pa še malo bolj. Izbira darila je bila tako zadetek v polno in sedaj razmišljam, da se mi drugo leto sploh ne bo treba ukvarjati s tem, kaj naj mu podarim. Na voljo je namreč še toliko različnih majic z res simpatičnimi napisi, da sploh ne bo dileme, kaj naj mu kupim.

darila za punco

Kako presenetiti svojo punco za rojstni dan?

Kupovanje daril nekaterim prinaša užitke, drugim velike težave. Veliko je namreč odvisno od tega, koliko idej imamo in kako dobro v resnici poznamo osebo, ki jo želimo obdarovati.