Obleka naredi človeka ali vsaj prvi vtis

Del našega vsakdana so oblačila. Velikokrat so nam samoumevna in pač nekaj kar nujno potrebujemo, da nas obvaruje pred zunanjimi temperaturami. A oblačila niso le varovalno pred mrazom, oblačila so tudi način, kako pustiti na nekomu dober vtis. Kot pravi rek, obleka naredi človeka, se je seveda potrebno včasih tudi malce potruditi, da z oblačili izgledamo kar najbolje. Še posebej lahko dober vtis naredimo z majcami. Majce igrajo lahko pomembno vlogo pri vtisu, ki ga želimo dati zunanjemu svetu.

Lahko so to povsem enostavne majce, lahko so najmodernejše in stilsko izoblikovane, lahko pa so to majce z napisi. Te majce izzovejo na mimoidočih še najboljši odziv, sploh če gre za kakšen smešen napis ali kakšen globok rek, ki človeka prisili k razmišljanju.

Za različne priložnosti

Majce pridejo v poštev tudi kot skupinski nakup (na primer za kakšno športno prireditev, za navijače za na tekmo, za družice na poroki, za fante na fantovščini in tako dalje). Majce so lahko tudi izvrstvo šaljivo darilo za kakšne okrogle jubileje ali pa za potegavščino ob posebnih dogodkih. Na spletnih straneh lahko izdelamo majce po naših željah. Izbire je res veliko. Lahko izbiramo različne materiale, različne velikosti, z dolgimi ali kratkimi rokavi, s kapucami in s pestro izbiro šaljivih napisov. Modeli majic so drugačni za moške in za ženske.

Preberite si še naslednji članek: Koristni nasveti za nakup športnih oblačil

Športna oblačila perete veliko pogosteje kot druge vrste oblačil. Ravno zato je še toliko pomembnejša sama kakovost tkanine.

Majce z motivi serij in kakšnih risanih junakov

Veliko oboževalcev kakšnih televizijskih serij si kupi majce z njihovimi motivi ali napisi. A tu niso le motivi TV serij, temveč tudi motivi risank in legendarnih risanih junakov. Pri majcah moramo biti pazljivi le, da preverimo kvaliteto materiala (ne priporoča se umetnih materialov, ampak naravne, za naše boljše počutje in udobje). Poleg kvalitete materialov pa je dobro preveriti tudi kvaliteto tiska na majce.

https://www.youtube.com/watch?v=mZ2_yh38yHM

Mogoče povprašamo po dobrih izkušnjah uporabnikov in tako dalje. Pri skrbi za vzdrževanje majc s potiskom, pa pazimo, da ne peremo pri zelo visokih temperaturah. Prav tako se ne sme uporabljati likalnika na tistih mestih, kjer je majca potiskana. Likamo majce obrnjene narobe – torej z druge strani. Na ta način poskrbimo, da bomo majce lahko uporabljali še dolgo.

Ker nam darilo za valentinovo podari oseba ki jo imamo radi je to darilo zelo vredno. Več pa v naslednjem članku.

Tudi Za delovna oblačila obstajajo tudi posebna pravila, med drugim tudi to, kaj praviloma pripada delavcem na posameznih delovnih mestih.